Bosch – siemens wasdroger e90

Bosch Siemens wasdroger geeft storing E90

Foutcode E90 is een fout in het controlesysteem van de printplaat. Door een defect in printplaat komt deze niet goed door de veiligheidstest en geeft deze de foutcode E-90

Een nieuwe printplaat voor uw warmtepomp droger kost ergens rond de €160,-
Maar gelukkig kan ik uw eigen printplaat gewoon repareren, de kosten hiervoor zijn €59,- inclusief btw en inclusief verzending terug naar u toe.

Wat moet u doen?

Meld Hier de printplaatreparatie aan en u ontvangt automatisch een e-mail met betaal-link en het adres waar u de printplaat naar toe mag sturen.

Bouw de printplaat uit en verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen. Zie hier voor mee info.

Info over uitbouwen staat onderaan deze pagina.

Vooraf betalen?

Ja, dit heeft als voordeel dat ik uw printplaat kan repareren en terugsturen zonder dat we hoeven te wachten op de betaling,  en u de printplaat weer snel in huis heeft.

Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.  Als u de defecte printplaat terug wilt worden alleen de onderzoek / verzendkosten aan u berekend (€20,-). Het teveel betaalde geld krijgt u vervolgens terug op uw rekening.

Hoe lang duurt de reparatie?

U ontvangt uiterlijk binnen 1 week de printplaat weer retour.
Veel printplaten worden de dag van ontvangst, of de dag erna gerepareerd en al weer naar u terug gestuurd.

Heeft u garantie?

U krijgt van mij 12 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug. U betaald alleen zelf de verzendkosten naar mij toe.

België en Duitsland.

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen. De kosten voor de reparatie zijn €69,- inclusief verzending. Selecteer uw land in het aanvraagformulier en de printplaat komt terug naar het land van herkomst.

Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen. Zie hier voor mee info.

Uitbouwen:

Het uitbouwen is redelijk eenvoudig, u maakt het bovenblad van de machine los met 2 torx schroefjes aan de achterkant van de machine. Nu ziet u de printplaat al zitten, het gaat om de printplaat rechtsachter. (0108)

Maak alle stekkers los en klik de printplaat uit de houder.

Die maakt het goed !