Koelkast Reparatie

Is uw koelkast defect? Bel snel voor de reparatie!

Dit is echt vervelend, je komt er ‘s ochtends achter dat de melk niet meer koud is en dat er een vreemde lucht in de koelkast hangt. Je realiseert je direct dat je echt niet zonder koelkast kan. Een koelkast is nou eenmaal een van de apparaten dat echt onmisbaar is.

Gelukkig voor u ben ik gespecialiseerd in de reparatie van koelkasten, of het nu om een defecte thermostaat gaat of om een vastgelopen compressor ik los het probleem voor u op.

U kunt uw storing online melden maar het is sneller om mij direct te bellen. Ik ben bereikbaar op 06 395 490 67 en zal proberen in het geval dat uw koelkast echt niets meer doet de zelfde dag* bij u langs te komen. (Dit afhankelijk van de drukte).

Ik repareer de koelkast merken Aeg, Armana,  Bosch, Bauknecht, Electrolux, Fagor, GE, General Electric, Ignis, Liebherr, Miele, Smeg, Siemens, Whirlpool Etc.

Maar geen Samsung, LG, Beko en al die andere Aziatische merken.

Koeltechnische reparatie
Hier ziet u een koeltechnische reparatie. Het koelsysteem is volledig gevacumeerd waarna het gevuld kan worden met de juist afgewogen hoeveelheid koudemiddel.

* Dit afhankelijk van de drukte en uw woonplaats.

Witgoed, kookplaat, wasmachine en wasdroger reparatie

× Whatsapp-Chat